Viktminskning

Siffran på vågen och figuren i spegeln är något vi människor ägnar många vakna timmar åt. Flygvärdinnedieten, banandieten, Viktväktarna, Atkins och GI-metoden är bara ett axplock av de bantningsmetoder som genom åren har lovat ge oss drömkroppen och bli smala.

Hälso- och bantningsindustrin
Idag är hälso- och bantningsindustrin större än någonsin och det finns en mängd hälsotidningar. Så gott som varje dag kan vi på löpsedlarna läsa om någon ny revolutionerande diet som ska få oss gå ner i vikt snabbt.

Många upplever hur det för varje år som går blir allt svårare att göra något åt vikten. Bilringarna, gäddhänget och ridbyxlåren verkar sitta som betong. Vad är det som händer i kroppen när vi blir äldre? Varför blir det så mycket svårare att gå ner i vikt? Beror det på att ämnesomsättningen förändras eller är det livet som förändras?

viktminskningsprogramGå ner i vikt ät vad du vill
Vill du få reda på hur du kan lägga om din kost och din livsstil och gå ner i vikt utan att svälta dig. Du behöver inte leva på äpple och vatten resten av livet. Det finns till och med plats för födelsedagstårtan, julgodiset och påskägget.

Flashiga viktminskningsprogram
Detta är inte något »flashigt«  viktminskningsprogram jag kommer att tipsa dig om, det är ett program som visar dig hur du på några månader ska göra för att börja rasa i vikt. Det handlar inte om en mängd måsten och förbud utan om vilja. Jag är övertygad om att måsten och förbud bara förstör våra chanser för att lyckas.

Detta program kommer ge dig de redskap och kunskaper du behöver för att forma din egen individuellt anpassade diet och träning. Här får du lära dig vad bra mat är, varför den är bra, hur du tränar på bästa sättet och gör de kloka valen, hur du ska tänka kring dina val och hur du ska återta kontrollen. Det handlar inte om en diet du följer under en kort tid utan om ett nytt sätt att leva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.