Styrketräningsprogram för att få snabba resultat

styrketräningsprogramDet var när jag började träna med vikter som jag fick bra resultat. Det tog inte lång tid att se resultaten. När man börjar sitt styrketräningsprogram bör man ha roligt. Oavsett om du tränar hemma eller på gym bör du ha roligt för då kommer du att få bättre och snabbare resultat.

Så vad är ett bra styrketräningsprogram för nybörjare. För det första måste du ha någon typ av träningsutrustning. Om du planerar att träna hemma är en träningsbänk och några fria vikter allt du behöver. Det är nog så de flesta människor börjar med sin träning. De köper antingen sin egen utrustning, eller någon köper det till dem som en gåva. En skivstång eller en uppsättning hantlar är det enda som behövs för att komma i gång.

Jag gillar också att göra någon typ av konditions övningar för att få igång hjärtat, det enda som behövs är ett hopprep eller så kan du göra några uppsättningar av jumping jacks.
Kondition hjälper till att bränna fett och värma upp dina muskler. Även ett löpband eller en motionscykel kommer att göra susen.

Om du är en nybörjare och ska börja på gym bör du ta dig tid att lära dig maskinerna och starta väldigt lätt de första gångerna på gymmet. Tänk på att Det inte handlar om vem som kan lyfta mest, utan hur länge du kan vara konsekvent med träningen.

Styrketräning för nybörjare bör vara en rolig tid med att lära sig nya träningsrutiner och lyft. Du bör använda denna tid i början för att få kroppen och musklerna att bli vana med styrketräningen. Även kvaliteten på maten som du äter före och efter din träning är viktigt också. Träna hårt, vila ordentligt och ät rätt hjälper dig att bygga muskler och komma i form.

De övningar du bör börja med är centrala övningar. De består av sammansatta övningar som stärker hela din kropp. Dessa övningar när de görs rätt är grunden för din träning och bör alltid vara en del av ditt styrketräningsprogram. Även när du har tränat styrketräning ett tag, kommer du att se att dessa fem övningar som beskrivs här, fortfarande kommer att vara grunden i din träning.

Dessa övningar är grunden för ett bra styrketräningsprogram.

Mage/situps

Bröst/Bänkpress

Rygg/Rodd,

Ben/Knäböj

Armar/BicepCurl

Detta hjälper dig att komma igång med ditt styrketräningsprogram så att du blir starkare och får större muskler.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.