Enkelt träningsprogram hemma

träningsprogram hemmaTräna hemma är den träningsform som växer mest just nu, det säljs träningsredskap som aldrig förr. Det är lätt att se varför många är intresserade av att träna hemma och Du kan få väldigt bra resultat när du tränar hemma (så länge du vet hur du ska göra).

Allt som krävs för att få ett bra resultat i hemmet är ett enkelt träningsprogram, en övningsmatta, fria vikter (hantlar) och gummiband. Även om du inte har dessa träningsredskap idag, finns det flera övningar du kan göra utan särskilda redskap. Du kan prova övningar som endast använder din egen kroppsvikt. Hemligheten till framgång är att träna utan att skada dig själv.

Gymgrossisten har ett bra och prisvärt urval på träningsredskap som du kan beställa hem.


 

Hemma kan du träna när du har tid. Detta är en utmärkt lösning för mammor och pappor som är hemma på dagarna, personer som arbetar hemifrån, och individer med som jobbar oregelbundet. Det är skönt att inte behöva betala för ett gym medlemskap. Jag älskar att träna hemma, eftersom det är så jag började. Det är roligt och jag gillar det än idag. Jag har en motionscykel som står framför en stor TV, en del hantlar och en attityd som aldrig säger nej. Det är allt som behövs. Med det stora utbudet på träningsredskap som finns idag, är det enkelt att skapa ett hemmagym i ditt hem.

För att få resultat hemma, behöver du motivation och disciplin, eftersom du kommer att vara på egen hand. Det är inte så svårt som du tror och det kan vara roligt och nyttigt. När du har bestämt dig mentalt kommer förändringarna mycket snabbare.

Det finns många fördelar med att träna hemma.
Ibland kan en person skrämmas av den sociala atmosfären på ett gym. Trots allt, ett gym är en plats där människor flirtar mer och motionerar mindre. Det kan också vara trångt, och många människor gillar inte att vänta i kö för att träna. Med hemmagym finns det inte någon väntetid. Trots populariteten av gym är det många som bara tränar hemma. I själva verket rapporteras det om att träna hemma är lika bra som att träna på ett gym. Människor som tränar hemma var mer benägna att hålla sig till sitt träningsprogram än de som motionerade på ett gym.

Här kommer ett litet träningsprogram för dig som vill börja träna hemma.
För bästa resultat, värm upp i 10 minuter med lätt aerob träning (promenad, cykling, jogging). Stretching i 5 minuter innan du börjar din träning hjälper musklerna slappna av.

Följande övningar kräver ingen utrustning, annat än ett par hantlar.
Detta är en metod som har utvecklat för att få bra resultat snabbt.

Armhävningar
Stående rodd
Triceps Dips
Shoulder Raises
Biceps curls
situps
Benböj

En reaktion till “Enkelt träningsprogram hemma

  • 4 juni, 2017 kl. 18:42
    Permalink

    Varför skriver ni inte vilka kroppsdelar man tränar med gummibandsövningar ??
    Det skulle underlätta lite…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.